Red & Green

We zijn een groep para-commando's (voormalig of nog operationeel) binnen onze Vriendenkring Limburg die allen dezelfde passie delen, nl. het motorrijden en dit met een groep gelijkgestemden waarbij plezier maken en vriendschap voorop staat.

 

Wij zijn geen exclusieve groep (en zeker geen MC), en het merk van motor waarmee je rijdt is niet belangrijk, maar je dient wel lid te zijn of te worden van onze Vriendenkring para-commando Limburg om erbij te horen.   Een aanvraag hiervoor kun je indienen via deze pagina op onze website.

 

Verder trachten we op zeer regelmatige basis (meestal weekends) mooie motorritten te organiseren waarbij iedereen inspraak heeft om interessante bestemmingen voor te stellen. Zo nemen we bijvoorbeeld ook deel aan herdenkingen of andere goede doelen waarvoor we gevraagd worden.  Wij gebruiken hiervoor onze Whatsapp groep om deze informatie te delen. 


Maar het summum van onze uitstappen is onze jaarlijkse vakantie in juli in Frankrijk (Normandië) waar we verblijven op een camping en dagelijks ritten van ca. 200km doen in de prachtige omgeving. Dit jaar zullen we zelfs met een groep van 27 motors op deze camping verblijven. Voor sommigen is het al de 5de keer…….

 

Maar in groep motorrijden vergt ook een vorm van discipline om veilig te rijden en veilig thuis te komen. Daarom hebben we een reglement opgesteld waaraan ieder lid zich dient te houden. 

 

En ook geen discipline zonder de nodige leiding en coördinatie. Zo zorgen Jan Schoofs en Benny Rogmans als road captain’s samen met het Bestuur van onze vriendenkring voor de goede gang van zaken.

 

Heb je al zin om erbij te horen, neem al eens een kijkje op onze FaceBook pagina: